Bingotips!

Har du också funderat på hur du kan komma igång med ett lyckat bingospel?  Det är inte alls svårt att komma i gång – följ vår lilla guide så kan ditt bingospelande bli frangångsrik på flera plan.

1. Bestäm dig för hur mycket du ska spela för! Precis som med allt spel så innebär ett spelande både möjligheter att vinna pengar eller andra vinster och även en risk att förlora de insatsade pengarna. Har du ett utrymme i din budget för att spela och hur mycket har du i så fall att förlora rent ekonomiskt?

2. Välj arrangör! Vill du spela hos en arrangör som ger överskottet till det ideella föreningslivet eller hos någon annan bingoarrangör? Vad det finns för vinster kan påverka ditt val, för det kan finnans andra saker som kan vara minst lika värdefullt för dig att vinna som kontantvinster. Kanske har du drömt om att vinna en weekend i London eller få ett komplett set av en servis? Kanske är det annat än priser som är avgörande för dig – som möjligheter att träffa vänner och knyta nya kontakter i ditt nätverk.

3. Vilket bingospel som du ska spela på! Det finns många olika bingospel som du kan välja mellan – på vissa spel ska du få full bricka på nio nummer, i andra bingospel ska du få en och två rader á 5 nummer per rad med totalt 75 nummer. Fundera på om du vill att det ska finnas med en jackpot i spelet, där du ska få ”alla rätt” inom ett visst angivet dragna bollar.